GRATIS bezorging bij alle bestellingen boven € 49,95 - BEZORGING OP DE VOLGENDE DAG BESCHIKBAAR Know more

Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Charlie - Hoe de beste vriend van de mens de geboorte van Winston & Porter en de ongelooflijke gezondheid van honden inspireerde

Door :Dev McManus 0 opmerkingen
Charlie - Hoe de beste vriend van de mens de geboorte van Winston & Porter en de ongelooflijke gezondheid van honden inspireerde
Sinds het begin der tijden hebben mensen en honden een speciale band en relatie gedeeld die volgens sommigen uniek is in de geschiedenis. Dit geldt vooral voor mijn trouwe oude vriend Charlie, de Border Collie die op 7 februari 2017 op 15-jarige leeftijd moedig en moedig overleed. Hij stond aan mijn zijde sinds hij 8 weken oud was en was intelligent, grappig, zorgzaam en hield van het leven. . Hij leidde een opmerkelijk leven en raakte zoveel mensen met zijn levenslust, zijn eeuwige liefde voor zijn hondenbal of frisbee en zijn bereidheid om het altijd naar de zin te maken. Ik hunkerde naar zijn aandachtige blik en zijn meedogenloze liefde voor het achtervolgen van een bal en hij verlangde naar mijn aandacht en de tijd die ik hem dagelijks gaf. Hij bracht hondenloyaliteit naar een nieuw niveau. Hij was mijn beste vriend en ik de zijne. Ik ben natuurlijk diepbedroefd, maar ook enorm vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van zijn leven.
Nu weet ik dat er mensen onder ons zijn die zullen denken dat ik te melancholisch ben en mijn eerbetoon aan Charlie te hoog opvoer. Maar voor die mensen is dit niet bedoeld. Dit is bedoeld voor degenen onder ons die echt weten waar ik het over heb. Jullie hebben allemaal in jullie leven die ‘speciale hond’ gehad en Charlie was de mijne. Charlie was erbij toen alle drie mijn kinderen kwamen, toen we verhuisden, toen we op vakantie gingen, en we samen geweldige en verdrietige tijden beleefden. Hij stond altijd voor mij klaar, zonder vragen, trouw, loyaal en vol liefde. Het enige wat hij vroeg was dat ik deze uitstekende eigenschappen die hij bezat terug zou geven, hem te eten zou geven, met hem zou wandelen en zijn bal voor hem zou gooien, wat ik natuurlijk deed.
In het leven heb je empathie of niet, voor mij bestaat er geen tussenweg. Dit omvat niet alleen gevoelens voor mensen, maar ook voor onze huisdieren. Ik heb, net als velen van jullie, katten, honden, paarden en andere kleinere huisdieren liefgehad en verloren. Ze laten allemaal een verdriet achter omdat we ze missen, maar het herinnert ons ook aan onze eigen sterfelijkheid en hoe vluchtig het leven werkelijk is.
Ik hou van mijn leven en vooral van mijn gezin, inclusief de huisdieren waarmee we ons leven delen. Het enige dat ik niet ga zeggen is: "Dat is het, geen honden meer, het is te hartverscheurend!"
En het is hartverscheurend, en ik ben op dit moment rauw en verdrietig, maar ik weet ook dat dit voorbij zal gaan.
Wat ik gisteravond eigenlijk tegen Kelly, mijn geweldige ondersteunende vrouw, zei, was dat we op termijn weer een border collie zullen hebben (hij of zij zal de vijfde in mijn leven zijn), omdat naar mijn bescheiden mening de liefde en het geluk die een hond in je leven brengt. weegt veel zwaarder dan het verdriet op de korte termijn dat je ervaart als ze uiteindelijk deze aarde verlaten.
 
Wat je waarschijnlijk niet weet is dat Charlie de inspiratie was achter Winston & Porter®. Zonder hem zou het bedrijf misschien niet hebben bestaan! Hoewel onze levens- en werkervaring altijd in de een of andere vorm rond farmaceutische producten en nutraceuticals hebben gedraaid, was het de behoefte om Charlie's levenskwaliteit te verbeteren die ons ertoe bracht serieus onderzoek te doen naar de beste ingrediënten en de juiste niveaus voor een effectief gewrichtssupplement voor honden. Toen hij tien was, merkte ik dat hij na een wandeling soms kreupel werd. Dit begon erger te worden toen hij zijn elfde verjaardag naderde, dus Kelly en ik begonnen onderzoek te doen en te experimenteren met ingrediënten en formules. Charlie was een gewillig onderwerp (hij hield altijd van zijn eten) en binnen 2-3 weken merkten we een aantal dramatische positieve verschillen over hem op.
Ten eerste werd zijn vacht zachter, glanzender en zeer gezond. Zijn ontlasting was gezond, regelmatig en van normale kleur en consistentie. Hij had meer energie, maar het belangrijkste verschil was dat zijn kreupelheid verdwenen was en hij veel vrijer bewoog zonder enige stijfheid. We waren begrijpelijkerwijs heel blij en hij was een andere hond! Hij was gelukkiger, had meer energie en kon nu weer rennen zonder grimassen.
Om een ​​lang verhaal kort te maken: Winston & Porter werd geboren en al snel zagen we een groot verschil bij honden die onze producten gebruikten.
Wij geven er oprecht om en zijn gepassioneerd over het verbeteren van de gezondheid van honden over de hele wereld. Onze producten zijn van topkwaliteit en ze werken. We willen dat ze werken, omdat we willen dat uw hond gezond is en de betere hond wordt die hij of zij kan zijn. Net als Charlie! Wanneer een klant contact met ons opneemt om ons te vertellen dat ze de verandering ten goede bij hun hond niet kunnen geloven, krijg ik daar echt een warme gloed van binnen. Nu Charlie er niet meer is, zal zijn nalatenschap voortleven in alle honden die profiteren van het Nourish + C-assortiment. Dat maakt het team en ik enorm blij en bewijst dat we op de goede weg zijn om wereldwijd een ongelooflijke hondengezondheid te cultiveren . Het kennen van Charlies welwillende persoonlijkheid zou hem ook buitengewoon gelukkig maken.
Dus, Rust zacht, Charlie, mijn oude vriend, je was één op de miljoen en een inspiratie voor veel honden voor de toekomst.
RIP Charlie McManus, 2002 - 2017
Labels :
categorieën : Nieuws

Verwant bericht